Kiwi.com промо кодове

Kiwi.com стартира промоция Black Flyday като предоставя промо кодове за 20 и 50 Евро. 

Kiwi.com е една изключително добре развита търсачка, с която можем да си организираме пътуванията по много лесен, умен и изгоден начин. С нея можем да комбинираме полети на различни авиолинии, както и да съчетаваме полети с автобуси и влакове. Вижте по-долу специалните ни публикаци за това защо и как да ползваме Kiwi.com.

Условия на промо кодовете:

€20 отстъпка при резервации за над €209 ползвайки промо код KIWIBLACKFLYDAY

€50 отстъпка при резервации за над €599 ползвайки промо код KIWIBFLYDAY50

Към Kiwi.com

Валидност до: 28 Ноември 2022

Как да се възползвам: Влезе в www.kiwi.com и направете резервацията си.

Полезни статии за възможностите с Kiwi.com

Какво е Kiwi.com? Вижте кои са техните 5 ценни инструмента при търсене на полети.

А знаете ли какво е Nomad? Най-добрият инструмент за организиране на по-сложни маршрути при пътуване до повече дестинации. Вижте повече в Как да организираме умно, бързо и евтино по-сложните маршрути?

👉 Разгледайте статията за това Как си намираме изгодни билети до Мароко, Португалия, Исландия, Канарските о-ви, и др.

Надяваме се промо кодът да Ви е полезен. На добър път!

Ако вече сте ползвали Kiwi.com за резервация на полети или по по-иновативен начин, молим ви да споделите опита си. Така всички ще можем да се възползваме от функционалностите на тази търсачка. Благодарим Ви.

TravelSmart

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement