Kiwi.com промо кодове

Kiwi.com стартира промоция Black Flyday като предоставя промо кодове за 20 и 50 Евро. 

Kiwi.com е една изключително добре развита търсачка, с която можем да си организираме пътуванията по много лесен, умен и изгоден начин. С нея можем да комбинираме полети на различни авиолинии, както и да съчетаваме полети с автобуси и влакове. Вижте по-долу специалните ни публикаци за това защо и как да ползваме Kiwi.com.

Условия на промо кодовете:

€20 отстъпка при резервации за над €209 ползвайки промо код KIWIBLACKFLYDAY

€50 отстъпка при резервации за над €599 ползвайки промо код KIWIBFLYDAY50

Към Kiwi.com

Валидност до: 28 Ноември 2022

Как да се възползвам: Влезе в www.kiwi.com и направете резервацията си.

Полезни статии за възможностите с Kiwi.com

Какво е Kiwi.com? Вижте кои са техните 5 ценни инструмента при търсене на полети.

А знаете ли какво е Nomad? Най-добрият инструмент за организиране на по-сложни маршрути при пътуване до повече дестинации. Вижте повече в Как да организираме умно, бързо и евтино по-сложните маршрути?

👉 Разгледайте статията за това Как си намираме изгодни билети до Мароко, Португалия, Исландия, Канарските о-ви, и др.

Надяваме се промо кодът да Ви е полезен. На добър път!

Ако вече сте ползвали Kiwi.com за резервация на полети или по по-иновативен начин, молим ви да споделите опита си. Така всички ще можем да се възползваме от функционалностите на тази търсачка. Благодарим Ви.

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.