Полети до Вроцлав

Евтини и директни полети до Вроцлав от София и Бургас. През 2023 година пътуваме директно до полския град от два града в България на цени от 19 Евро в посока и 42 Евро за двупосочен билет. 

Самолетни билети до Вроцлав

Всеки може да си закупи самолетни билети за директни полети до Вроцлав с компаниите Ryanair и Wizz Air, съответно от София и Пловдив. Цените на полетите започват от 19 Евро в посока.

Дати:

Октомври – Декември 2023
Вижте възможните дати от София ТУК
Вижте възможните дати от Бургас ТУК

Примерни резервации на полети до Вроцлав

София – Вроцлав – София за 42 Евро >>>

03 – 05 Ноември 2023 (Петък – Неделя)

полети-до-вроцлав

Други примерни дати:

20 – 23 Октомври 2023 (дълъг уикенд)

03 – 10 Ноември 2023

19 – 24 Ноември 2023

Бургас – Вроцлав – Бургас за 50 Евро >>>

19 – 26 Октомври 2023

полети-до-вроцлав-от-бургас

Банкови карти за пътуване в чужбина?

Вижте предложенията ни за удобни и много изгодни банкови карти подходящи за пътуване в чужбина. Сдобийте се с една още преди пътуването Ви до Полша!

Настаняване във Вроцлав

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятно пътуване до Вроцлав.

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.