Почивка на остров Закинтос

Резервирайте пакетна почивка на остров Закинтос сега на цени от 571 лв. Насладете се на белите плажове и кристалното море през Май, Юни или Септември!  

Остров Закинтос (Zakynthos), или както още се нарича Занте, е третият по големина от Йонийските острови в Йонийско море. Главният град и пристанище на острова също се нарича Закинтос. Венецианците го наричали “Цветето на Изтока”, а според легендата островът носи името на сина на легендарния аркадийски вожд Аркадиан Закинтос. Островът е една от най-популярните туристически дестинации в Гърция с възхитителен смарагдов цвят на морето, а географското му положение дава възможност за посещение и на други острови в Йонийско море. Със зелените си хълмове, покрити с цветя през пролетта и началото на лятото, с белите скали, надвиснали над тюркоазената вода, и с някои от най-добрите плажове Закинтос е един от най-пищните и красиви гръцки острови, където нощният живот е доста динамичен. Прочетете повече полезна информация за Вашата почивка на остров Закинтос в TripAdvisor.

Почивка на остров Закинтос от 571 лева.

Възможни дати през Май, Юни и Септември!

Цената включва:
– Самолетен билет София – Закинтос – София;
– Трансфер летище – хотел – летище;
– 7 нощувки в хотел Esperia Boutique с включени закуски;
– Медицинска застраховка Асистанс с покритие 10 000 евро.

Цената не включва:
– Летищни такси – 90 евро на човек (към 24/10/2015);
– Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат на място;
– Горивна такса – повече информация тук.

КЪМ ОФЕРТАТА

Приятна почивка на остров Закинтос!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.