WOW Air с Halloween промоция

Нискотрифната компания с презокеански полети WOW Air статираха промоция, с която можем да си закупим билети с 30% намаление. Много добри са предложенията за полети до САЩ от различни европейски летища, като цените за двупосочните билети започват от само 200 Евро.

Полети

Авиокомпанията предлага много интересни и изгодни полети от Европа до Исландия, САЩ и Канада. Като цените на полетите до САЩ започват от 100 Евро в посока.

Промоцията е валидна до: 02 Ноември 2018

Промоцията е валидна за полети в периода: Ноември 2018 – Март 2019

Промо код: WOWTREAT

Повече информация можете да намерите на сайта на компанията WOW Air. Това е исландсата версия на сайта. Препоръчваме Ви да ползвате Google Translate или да изберете друга версия на сайта, като кликнете върху съответното знаменце горе в дясно. Съветваме Ви да проверите цените в различните версии, за да запазите възможно най-изгодно.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятни полети с Wow Air до Исландия, САЩ и Канада!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.