Намаление на WizzAir!

Здравейте приятели!

Само днес (18.12) можете да се възползвате от намалението на WizzAir – 20% за всички полети от и до Великобритания!

Много удобен календар, с който можете да проверите на кои дати са най-изгодни билетите, можете да намерите на сайта esky.bg.

КЪМ КАЛЕНДАРА

КЪМ сайта на WizzAir

Ако изпитвате затруднения при резервацията на билети на Wizz Air онлайн, прочетете нашия наръчник, в който са описани всички стъпки – Как да резервираме билет на Wizz Air онлайн сами?

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации – Booking.com, Agoda.com, Hotels.com и др.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $20 при нова регистрация.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement