WizzAir стартират полети до Атина

Новината от преди по-малко от час е, че WizzAir стартират полети до Атина от София на цени от 9.99 Евро в посока.

Полетите ще се извършват всеки ден от седмицата като първият ще бъде на 25 Март 2018. Самолетните билети вече можете да си ги запуите директно в официалния сайт на компанията.

wizz

Както вече сме ви информирали, WizzAir ще започнат да летят и до Лисабон, Малага и Ница от 2018г. Но за сметка на това линиите до Бирмингам, Бристол и Донкастър ще бъдат преустановени.

Ако желаете да получавате повече публикации и информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement