Безименни резервации с WizzAir

Били ли сте някога заинтригувани от дадена дестинация, но не сте знаели с кого да пътувате? WizzAir позволява вече безименни резервации на до 9 души, които да пътуват с Вас. 

Как работи?

Когато правим резервация е необходимо да предоставим само едно име и можем да добавим допълнителни пътници без да даваме техните имена. Имената на всички пътници трябва да се въведат най-късно по време на онлайн регистрацията (check-in), до 3 часа преди полета. Допълнителната такса, която трябва да се заплати за тази услуга е 10 Евро на пътник за един полет.

уиз-еър-без-име

Разбира се, по време на резервацията е непбходимо да се заплати цялата стойност на билетите и таксите за всичките пътници.

Важна забележка: Ако решите да не се възползвате от някой от допълнителните безименни билети, то Вие няма да можете да си получите средставата обратно. А ако не въведете имената за даден пътник, то билетът на този пътник ще се счита за невалиден.

Резервацията се извършва по познатия за Вас начин, просто при стъпката за попълване на имената, въведете името на само един пътник, а за останалите изберете опцита “I will add a name later”.

Допълнителна информация можете да прочетете в официалните условия за тази услуга ТУК.

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

Приятни полети!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.