Wizz Air спират и полетите до Лисабон

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air спира и полетите до Лисабон, след като вече обявиха, че спират редица други полети от България до Италия, Испания, Германия, Швейцария, Гърция и Израел. Вижте повече информация за тях ТУК.

Кратка наша проверкa показва, че авиокомпаията преустановяват полетите от София до Лисабон след края на лятното им разписание (в края на Октомври месец).

Надяваме се, че тези полети ще бъдат въстановени поне в началото на следващото лятно разписание (Март-Април 2019).

Хората, които вече са си купили билети за полети до Лисабон след края на Октомври, най-вероятно вече са получили имейл от компанията с възможните опции.

Хубав и успешен ден!

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас, можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement