Wizz Air покачиха таксите за багаж и “Приоритет”

След като RyanAir обявиха новината, че вдигат цените на услугите приоритет и регистриран багаж до 10 кг, сега и Wizz Air направиха същото. 

Цената на регистрирания багаж до 10 кг. варираше между 7 и 12 Евро по време на резервация. Сега вече ценовия диапазон е 9 – 27 Евро, в зависимост от маршрута, сезона и начина на закупуване (онлайн, call center или на летището).

Същото важи и за услугата “Приоритет”. Докато преди тя струваше между 5 и 12 Евро по време на резервация или 25 Евро на летището, сега тя ще струва между 5 и 17 Евро по време на резервация и 25 Евро на летището.

Повишенията на цените на тези услуги не са твърде фрапантни, но все пак трябва да се отбележат. Повече информация можете да получите директно в сайта на Wizz Air.

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

Приятни пътувания!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.