15% в Wizz кредит

Wizz Air празнуват рождения си ден като ни предлагат при резервация днес да ни върнат 15% от цялата сума в Wizz кредит. 

Ако направим резервация на полети днес, то 15% от сумата ще получим в профила си като Wizz кредит, който бихме могли да ползваме до 15 Септември 2019 при закупуване на следващи полети с Wizz Air.

Полетите Ви могат да бъдат още по-изгодни, ако сте членове на Wizz Club. В случай че все още не сте, имате възможността да получите безплатно членство в Wizz Club за Вас и до 5 придружители с кредитната карта на ДСК и Wizz Air.

Ети и подробно описание условия от сайта на Wizz Air:

“*15% важи за общата цена (общата стойност на резервацията, включително цената и допълнителните услуги, закупени по време на резервацията). Възстановяването на средства в размер на 15% е валидно за всички полети и всички дестинации. Тази промоция важи на 19-ти и 20-ти май 2019 г. от 00:00 до 23:59 часа Централно европейско време (CET). Имайте предвид, че предложението не може да се прехвърля и важи единствено за индивидуални резервации. Предложението не важи за групови резервации. Предложението не може да се комбинира с никакви други промоции, които засягат цените на полетите. В случай че критериите на промоцията са изпълнени, 15% от стойността на общата цена ще бъде възстановена под формата на Wizz кредит към вашия WIZZ Профил до 31 май 2019 г. и ще бъде достъпна до 15 септември 2019 г. за закупуването на полети на Wizz Air. Няма да се извършва възстановяване на средства към никакъв друг Wizz Профил, освен вашия. Възстановяването на средства не може да се преобразува в пари в брой. Възстановявания на средства се извършват единствено за изпълнени полети. Имайте предвид, че по време на резервацията сумата за възстановяване не се указва на www.wizzair.com. Приложими са Правила и условия за WIZZ Профили. Wizz Plus и резервации, които включват Wizz Flex, не са част от промоцията.”

Приятни пътувания!

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.