Как лесно и бързо да организираме пътуванията си спрямо бюджета ни?

Вече година и половина живеем и пътуваме в контекста на COVID-19. Както при всяка една друга криза в миналото, покрай ограниченията, спадовете и промените се раждат и нови идеи, концепции и продукти. Една от тях се цели да направи организирането на пътувания много по-лесно и бързо и то на възможно най-добрата цена. За нея ще Ви разкажем по-долу. 

Преди около година Ви запознахме с услугата Wayclix. Тя вече е още по-добре разработена, с повече интеграции и перфектно работеща мобилна версия. Научете за това какво се случва като обединим Skyscanner, Kayak и Rome2Rio на едно място.

Бонус: Премиум акаунт за първите регистрирали се

За момента, всеки регистрирал се в сайта (www.wayclix.com) получава безплатен постоянен Премиум Акаунт с отключени всички сегашни и бъдещи платени функции.

Wayclix.com обединява на едно място Skyscanner, Kayak, Rome2Rio и Sygic Travel

Много от нас от години използват услугите на Skyscanner и Kayak за полети, хотели и коли под наем. Те ни спестяват много пари и време, тъй като намират и ни показват най-изгоднатото предложение за избрания от нас полет, хотел или кола. Rome2Rio от своя страна е глобален лидер в планирането на наземен транспорт – влак, автобус, ферибот, дори и споделено пътуване. Услугата ни предоставя възможности за цялостно или частично пътуване по суша и вода, както и удобни трансфери между летище и хотел. Това което прави Wayclix.com уникална платформа за резервации е, че успява да комбинира тези три услуги по много удобен начин за потребителя, позволяващ му да въведе общия си бюджет за пътуването, с който търсачката да се съобрази и покаже възможно най-доброто цялостно предложение.

wayclix-integration

Услугата използва и Sygic Travel, която дава възможност за показване на интересни места и забележителности (Points of Interest) на картата, което от своя страна спомага за избора на подходящ регион в града за отсядане.

“Wayclix.com интегрира услугите на Skyscanner, Kayak и Rome2Rio по много удобен начин за потребителя, позволяващ му да въведе общия си бюджет за пътуването, с който търсачката да се съобрази и покаже възможно най-доброто цялостно предложение.”

Модерна и удобна мобилна версия на Wayclix.com

Едно от големите подобрения в wayclix.com през последната година е новата, изключително удобна и функционална мобилна версия на услугата. С нея категорично можем да заявим, че цялото ни пътуване е в ръцете ни. В рамките на няколко лесни стъпки можем да си запазим възможно най-подходящият и изгоден самолетен билет и хотел благодарение на Skyscanner, както и най-удобната кола под наем спрямо бюджета ни с помощта на Kayak. Интеграцията със Sygic travel пък ще се погрижи за това хотелът ни да се намира в оптимално добро място спрямо целта на пътуването ни (център на града, бизнес квартал, изложбен център, и др.). Чрез преместване на центъра на картата и натискане на бутона “сканиране за хотели’ Wayclix.com ни предлага хотел запълващ зададения бюджет, по-скъпия и по евтиния му вариант в зоната на търсене. Така лесно можем да “претърсим” целия регион за най-добрият за нас вариант.

Чувството да си управляваш цялото пътуване чрез телефона си е истински приятно и създава усещане за сигурност и контрол. По-долу сме поместили изображения от планирането ни на пътуване от София до Варна за един уикенд. А под тях ще намерите и видео за това как да си организираме цялото пътуване от едно място чрез телефона си.

Пробвайте и Вие самите да планирате свое пътуване чрез Wayclix, било то и само примерно, за да разгледате услугата.

Към Wayclix.com

wayclix mobile мобилна версия

Планирайте лесно и удобно следващото си пътуване с Wayclix.com

Разгледайте Wayclix.com и опитайте да организирате следващото си пътуване чрез него. Убедете се сами колко лесно и удобно се борави с него и колко гладка е интеграцията със Skyscanner, Kayak и Rome2Rio. А ако се регистрирате сега, ще си гарантирате и безплатен премиум профил за неограничен срок. Научете повече по-долу.

Към Wayclix.com

Имайте предвид, че резултатите от търсенето чрез Wayclix.com са изцяло съобразени с въведения от Вас бюджет. Точно поради тази причина винаги първото предложение (полет, хотел, трансфер) е такова което максиклано се доближава до посочения общ бюджет. Разбира се, всичко е в ръцете на потребителя и той може да промени търсенето чрез “Редактирай” (“Edit trip”) в случай че сметне, че би могъл да намери и по-подходящо предложение.

Често резервираме полетите си преди да направим резервация за хотел. Wayclix.com е напълно наясно с това и ни предлага да запазим плана си, да въведем цените на вече направените резервации, за да можем след време да го достъпим и довършим организацията на пътуването си. Тази функционалност се прави за първи път в цялата индустрия.

Желаем да споделим плана си с приятел?
Няма проблем, във всеки момент можем да споделим плана си от Wayclix.com компанията с която пътуваме, в случай че искаме да го покажем и/или съгласуваме.

Научете повече за процеса на планиране на пътуване чрез Wayclix.com в подробното ни описание.

Бонус: Премиум акаунт за първите регистрирали се

За момента, всеки регистрирал се в сайта (www.wayclix.com) получава безплатен постоянен Премиум Акаунт с отключени всички сегашни и бъдещи платени функции.

Заключение

Wayclix.com е иновация в процеса на планиране на пътуване, която комбинира възможно най-добрите услуги за всеки един аспект. С новата мобилна версия можем с лекота да организираме пътуването си конкретно спрямо нашия бюджет, предпочитания и цели и то единствено чрез телефона си. Не пропускайте да се опитате на планирате следващото си пътуване с Wayclix.com, за да се уверите и Вие в предимставата му. В случай че се затруднявате с някоя стъпка, можете да ползвате видеото по-горе. Успех и приятно пътуване!

Ползвали ли сте вече Wayclix.com? Бихме Ви били много благодарни, ако споделите опита си с коментар по-долу. Благодарим Ви! 🙂

TravelSmart

Други интересни публикации, можете да намерите в секция „Полезни статии“


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.