Полети с Volotea от 1 Евро

Нискотарифната авиокомпания Volotea обяви разпродажба на самолетните си билети, благодарение на която в момента можете да си закупите полети за по само 1 Евро в посока, ако сте членове на Megavolotea.

Важно:
Препоръчваме Ви преди всяко Ваше пътуване, да проверите ограниченията и изискванията на държавата, до която желаете да летите съответно от страната, от която заминавате. В тази публикация можете да намерите повече актуална информация.

Самолетни билети с Volotea

Нискотарифната авиокомпания Volotea предлага много удобни полети между Италия, Франция, Испания, Хърватска, Австрия, Германия, Чехия, Ирландия, Люксембург, Молдова, Албания, Великобритания, Малта, Португалия и Гърция.

Предложенията са с ограничена валидност за полети от 21 Октомври до 11 Януари 2021.

Въпреки, че компанията не оперира от България, нейните полети са много удобни, ако желаете да достигнете до места, до които няма полети от българските летища.

Цените на полетите започват от само 1 Евро!

КЪМ www.volotea.com

Ето и някои възможности за полети до Франция, Италия и Испания:

volotea-франция волотея-италия volotea-испания

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате следните сайтове при намиране на подходящо и изгодно настаняване.

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни полети с Volotea!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.