В момента можете да направите ранна резервация на полети и хотели във Варна много изгодно. По този начин, например, можете да си организирате дълъг уикенд от 4 дни във Варна през Юни за само 138 Евро на човек.  

Двупосочни полети от София до Варна могат да бъдат закупени за 84 Евро. Много добър сайт, където можете да направите това е Tripsta.bg. Сайтът Ви предлага и възможността да търсите полети с гъвкави дати (+/- 3 дни).

КЪМ ПОЛЕТА

Хотелът, който Ви предлагам е 3-звездния Хотел Орбита Варна, който се намира на много добро и комуникативно място в града. От него пеша можете да се предвижите до всяко едно по-важно място в града. Цената за 4 нощувки в двойна стая е 54 Евро на човек

КЪМ ХОТЕЛА

Ако желаете да отседнете в Златни Пясъци, предлагаме Ви: 
Hotel Royal Beach Golden Sands – 3*** с отлична локация за 58 Евро на човек за 4 нощувки, 

КЪМ ХОТЕЛА

varna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ggfgf

 

 

 

 

 

 

 


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.