TravelSmart и GDPR

На 25 Май 2018 влиза в сила Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и Съвета от 27 Април 2016, познат като Общ регламент на защита на данните или GDPR.

За това и решихме да Ви информираме още веднъж за това какви лични данни събираме и как ги използваме.

  1. За да достигате до всичката информация и използвате всички функционалности на сайта www.travelsmart.bg не е необходимо да имате регистриран профил. За това и не изискваме лична информация като Вашите имена, адрес, email адрес, рождена дата и тн.
  2. Само ако решите да получавате нашия E-mail бюлетин (Newsletter), Вие можете доброволно да се абонирате посредством полето за абониране в края на всяка публикация или прозореца с форма за абониране, която Ви се появява на екрана (pop-up). Както винаги до сега, Вашият e-mail адрес ще бъде използван само и единствено за изпращането на бюлетина, който подготвяме около веднъж седмично. Вашият имейл адрес никога няма да бъде предаден на трети лица или фирми. По всяко едно време можете да се отпишете от листата ни с имейли, като е необходимо само да навигирате до дъното на който и да е наш email бюлетин и натиснете върху бутона, “отпишете се от листата”.
  3. Браузър известия с OneSignal. Ако сте се абонирали за браузър известия за телефон или десктоп, Вие получавате известия за някои от новите ни публикации. Стремим се да изпращаме известия само за по-популярните предложения и за такива, които не биха траели твърде дълго, за да можете реално да се възползвате от тях. Ако желаете да се отпишете от брузър известията, можете да направите това лесно през настройките на Вашия браузър.
  4. Социални медии: В страниците ни във Facebook и Instagram също можете да ни последвате и да получавате информация за интересни предложения за пътуване, както и други полезни материали. Във всеки един момент можете да спрете да ни следвате, в която и да е социална медия.

Ако желаете повече информация относно това как боравим с личните Ви данни, пишете ни на info@travelsmart.bg или чрез формата за контакти и с удоволствие ще Ви я предоставим. Също така, ако имате затруднения с това да се запишете или отпишете от един или повече от нашите информационни канали, не се колебайте да се свържете с нас.

Оставаме на Ваше разположение.

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement