Прекарайте 7 дни в Шри Ланка за 617 Евро. Цената включва двупосочни самолетни билети хотел 3*** или 4**** и закуски.

Шри Ланка е малко парче земя – 65 хил.кв.км земя, но въпреки ограничените си размери островът предлага безкрайно разнообразие от природни забележителности пътешественикът ще остане изумен от кристално чистите плажове  по крайбрежието. И най-вече от девствените бели плажове на Тринкомалее – те станаха достъпни за западните  туристи съвсем неотдавна. Трудно е да си представи човек по-диво място за сърф и леководолазни спортове. Съвсем наблизо са гъстите гори и национални паркове Гал Оя, Лахугала, Вилпау, Бундалу, необезпокояваните царства на леопардите и на стадата диви слонове.  И безкрайните плантации с чай и екзотични подправки. ШрЛанка има невероятно културно наследство. В централната част на страната са запазени паметниците на нейното минало архитектурно величие.. В TripAdvisor можете да прочетете повече за това какво можете да правите в Шри Ланка и да разгледате ревютата за хотелите там. 

Самолетни билети от София до Коломбо, Шри Ланка и обратно

В момента тече промоция на Qatar Airways (намаления на всички техни полети до -35%) благодарение, на която можете да закупите двупосочен самолетен билет София – Коломбо – София за 505 Евро! Промоцията е валидна до 11-и Май
Примерния полет, който избрахме е 04 – 11 Юли. Разбира се, Вие можете на сайта на Qatar Airways да изберете най-удобните за Вас дати. 
КЪМ ПОЛЕТИТЕ

colombo

 

 

 

 

 

 

 

 

Настаняване

След като подробно разгледахме предложенията Ви предлагаме да отседнете е следните хотели. Предложенията са за 3- и 4-звездни хотели в Коломбо (в близост до крайбрежието) за 7 дни. Разбира се, можете да си ги запазите и за по-кратък период ако решите да пътувате из острова и да отседнете и на други места.
Други предложения можете да намерите на Hotelscombined.com.

CityRest Fort– 3*** хотел с много добра оценка 8.3 и удобна локация. Стая за двама за една седмица с включена закуска струва 225 Евро, тоест 112.50 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 617.50 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК  

Lavinia Villa – 3.5**** хотел с много добра оценка 7.9 и удобна локация. Стая за двама за една седмица с включена закуска струва 240 Евро, тоест 120 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 625 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Cheriton Longdon Place – 3.5**** хотел с много добра оценка и удобна локация. Стая за двама за една седмица струва 242 Евро, тоест 121 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 626 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

GSH Colombo Hotel – 3.5**** хотел с много добра оценка 7.3 и удобна локация. Стая за двама за една седмица струва 256 Евро, тоест 128 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 633 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Приятно прекарване!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.