СПА почивка във Велинград за 2 дни за 110 лева. Насладете се на най-големия СПА център във Велинград Хотел Royal SPA**** през месец Май или Юни за 110 лева на човек. Цената включва и закуски, обеди и вечери!

Хотел Royal SPA**** предлага на вас, вашето семейство, приятели и бизнес партньори една незабравима почивка в SPA столицата на Балканите – Велинград. Прочутo с лечебните свойства на минералните води, това място ще ви дари с несравнимо спокойствие. Велинград е известен с благоприятните си природни и климатични условия, красива и чиста природа, мек климат, разнообразна флора и фауна и интересни местни традиции и занаяти. Красотата на града гарантирано ще Ви плени, а величествената борова гора ще ви подари усещане за уют и допир с природата.

Валидност на офертата до 30 Юни.

Цената включва:

  • 2 закуски
  • 2 обеда
  • 2 вечери
  • финландска сауна; хималайска сауна; инфрачервена сауна; панорамна сауна; арома парна баня; панорамна парна баня; хамам; римска баня; руска баня; лакониум; масажни студия; зона за релакс; термо зона; басейн.

КЪМ ОФЕРТАТА

Приятна СПА почивка във Велинград

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement