Как да пробваме Skillshare безплатно?

Skillshare е една от най-популярните платформи за онлайн курсове в света. Възползвайте се от промоцията по-долу, чрез която можете да ползвате платформата напълно безплатно за цели 2 седмици. 

Skillshare (www.skillshare.com) е перфектната платформа за хората, които биха искали да опитат курсове от много различни сфери. Разнообразието е пълно –  от бизнес, мениджмънт, маркетинг и чужди езици, до писане, рисуване, дизайн и фотография.

Курсовете в Skillshare се преподават от специалисти от целия свят с много опит и страст по темата. Всеки един курс е съставен от няколко урока, като всеки урок е с продължителност от 2 до 15 минути. По този начин материалът се приема по-лесно от учащите се, а и прави ученето много по-гъвкаво, като можем да гледаме урок дори и докато чакаме в градския транспорт, парка или някъде другаде. Към голяма част от курсовете има и упражнения за допълнителна практическа тренировка и по-добро схващане на материала.

Как работи Skillshare?

В Skillshare можем да намерим и безплатни курсове. С безплатен акаунт можем да гледаме целия каталог от безплатни материали и да участваме в дискусиите за тях.

За да можем обаче да се възползваме от целия обем от курсове, трябва да се регистрираме за Skillshare Premium. Хубавата новина е, че предлагат безплатни 2 седмици, по време на които можем да преценим дали искаме да продължим или прекратим регистрацията си.

След края на безплатния период, можем да изберем между месечен абонамент за $15 на месец или годишен за $99 (което прави по $8.25 на месец).

Специален промо код до 31 Март 2021

Платформата е и социално отговорна, като между 30% и 50% от приходите на Skillshare отиват за преподавателите.

Регистрирайки се, ние трябва да въведем данните oт банковата си карта, но ако решим да прекъснем членството си по време на безплатния 2-месечен период, то ниe нищо няма да платим. Тествано е 🙂

Към 2 Безплатни седмици в Skillshare

Важно пояснение: Няма да бъдете таксувани по време на регистрацията, а ако прекратите и Premium членството си преди изтичане на 2-седмичния безплатен период, то Вие нищо няма да платите.

Препоръчани курсове в Skillshare

Курсове по фотография

Курсове по графичен дизайн

Курсове по програмиране в Skillshare

Курсове по английски, немски, френски, испански и други езици

Онлайн уроци по музика:

Курсове по мениджмънт и лидерство

Курсове по маркетинг в Skillshare

Курсове по видео и филм

Уроци по рисуване в Skillshare

Заключение: Skillshare – 2 безплатни седмици

Skillshare е не просто платформа за обучение, а и общност от преподаватели и учащи се. В нея можем да намерим над 26 000 курса, които са много внимателно модерирани като тема, продължителност, начин на преподаване и други критерии. Качеството е много високо и със сигурност ще останем доволни след като изгледаме и преминем избраните от нас курсове. Опитайте безплатната регистрация, за да имате достъп до безплатни курсове по английски, немски, испански и други езици, маркетинг, графичен дизайн, програмиране, рисуване, фотография и други.

Други отлични платформи за онлайн курсове, можете да намерите в специалната ни статия „5-те най-добри платформи за онлайн курсове и уроци„.

Приятно гледане и учене!

TravelSmart

skillshare-2-безплатни-седмици

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.