Как да пробваме Skillshare безплатно?

Skillshare е една от най-популярните платформи за онлайн курсове в света. Възползвайте се от промоцията по-долу, чрез която можете да ползвате платформата напълно безплатно за цял 1 месец. 

Skillshare (www.skillshare.com) е перфектната платформа за хората, които биха искали да опитат курсове от много различни сфери. Разнообразието е пълно –  от бизнес, мениджмънт, маркетинг и чужди езици, до писане, рисуване, дизайн и фотография.

Курсовете в Skillshare се преподават от специалисти от целия свят с много опит и страст по темата. Всеки един курс е съставен от няколко урока, като всеки урок е с продължителност от 2 до 15 минути. По този начин материалът се приема по-лесно от учащите се, а и прави ученето много по-гъвкаво, като можем да гледаме урок дори и докато чакаме в градския транспорт, парка или някъде другаде. Към голяма част от курсовете има и упражнения за допълнителна практическа тренировка и по-добро схващане на материала.

Как работи Skillshare?

В Skillshare можем да намерим и безплатни курсове. С безплатен акаунт можем да гледаме целия каталог от безплатни материали и да участваме в дискусиите за тях.

За да можем обаче да се възползваме от целия обем от курсове, трябва да се регистрираме за Skillshare Premium. Хубавата новина е, че предлагат безплатни 30 дни, по време на които можем да преценим дали искаме да продължим или прекратим регистрацията си.

След края на безплатния период, можем да изберем между месечен абонамент за $15 на месец или годишен за $99 (което прави по $8.25 на месец).

Специален промо код до 31 Март 2021

Платформата е и социално отговорна, като между 30% и 50% от приходите на Skillshare отиват за преподавателите.

Регистрирайки се, ние трябва да въведем данните oт банковата си карта, но ако решим да прекъснем членството си по време на безплатния 2-месечен период, то ниe нищо няма да платим. Тествано е 🙂

Към 30 Безплатни дни в Skillshare

Важно пояснение: Няма да бъдете таксувани по време на регистрацията, а ако прекратите и Premium членството си преди изтичане на 30-дневния безплатен период, то Вие нищо няма да платите.

Препоръчани курсове в Skillshare

Курсове по фотография

Курсове по графичен дизайн

Курсове по програмиране в Skillshare

Курсове по английски, немски, френски, испански и други езици

Онлайн уроци по музика:

Курсове по мениджмънт и лидерство

Курсове по маркетинг в Skillshare

Курсове по видео и филм

Уроци по рисуване в Skillshare

Заключение: Skillshare – 1 безплатен месец

Skillshare е не просто платформа за обучение, а и общност от преподаватели и учащи се. В нея можем да намерим над 26 000 курса, които са много внимателно модерирани като тема, продължителност, начин на преподаване и други критерии. Качеството е много високо и със сигурност ще останем доволни след като изгледаме и преминем избраните от нас курсове. Опитайте безплатната регистрация, за да имате достъп до безплатни курсове по английски, немски, испански и други езици, маркетинг, графичен дизайн, програмиране, рисуване, фотография и други.

Други отлични платформи за онлайн курсове, можете да намерите в специалната ни статия “5-те най-добри платформи за онлайн курсове и уроци“.

Приятно гледане и учене!

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.