RyanAir Black Friday

Възползвайте се от вече стартиралата промоция на RyanAir Black Friday и си закупете билети до много дестинации. Предимството на Черен Петък кампанията им е, че при закупуването на един билет, получаваме втори на половин цена. 

Условие на Black Friday промоцията на Ryanair

За да се възползвате е необходимо да направите резервация за повече от един пътник.

Процедирайте по стандартния начин за правене на резервация и гледайте за “Buy one, Get One Half Price” знак, за да се възползвате от промоцията.

Дати за пътуване: 25 Ноември 2022 – 15 Февруари 2023

Офертата изключва пътуване по време на Коледа (16 декември 2022 г. – 08 януари 2023 г.)

Вижте удобен календар с възможните дати и цени ТУК.

Самолетните билети от Black Friday промоцията можете да си закупите на сайта на Ryanair.com.

Прегледайте и Black Friday промоцията на Wizz Air.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни пътувания с предложенията от Black Friday промоцията на RyanAir.

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement