RyanAir Black Friday

Възползвайте се от вече стартиралата промоция на RyanAir Black Friday и си закупете билети до много дестинации. Предимството на Черен Петък кампанията им е, че при закупуването на един билет, получаваме втори безплатно за същите полети. 

Условие на Black Friday промоцията на Ryanair

Трябва да стартирате резервация на билети за поне 2 пътника.

Процедирайте по стандартния начин за правене на резервация и гледайте за „Buy one, Get One Free“ знак, за да се възползвате от промоцията.

Дати за пътуване: 01 Декември 2020 – 27 Март 2021

Самолетните билети от Black Friday промоцията можете да си закупите на сайта на Ryanair.com.

Вижте удобен календар с възможните дати и цени ТУК.

Прегледайте и Black Friday промоцията на Wizz Air.

ryanair black friday промоция

ВАЖНО: Преди да си организирате пътуването, препоръчваме Ви да се запознаете с настоящите ограничения и изискване за пътуване на български граждани до избраната от Вас дестинация. В тази статия сме събрали 3 източника, от които можете да получите тази информация.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни пътувания с предложенията от Black Friday промоцията на RyanAir.

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.