Ryanair с нови правила и цени на багажа!

Днес авиокомпанията Ryanair обяви нови правила за ръчния багаж. Пътниците без приоритет (Priority) вече ще могат да пътуват само с 1 малък ръчен багаж, а не както преди с 1 ръчен багаж до 10 кг. и 1 по-малък ръчен багаж.

Пътниците с приоритет ще могат да пордължат а пътуват с 2 ръчни багажа – 1 чанта или куфар с колелца до 10 кг и една малка чанта.

Пътниците без приоритет ще могат да пътуват само с 1 малък ръчен багаж.

Кога? Правилата влизат в сила от 01 Ноември 2018.

Пътниците без приоритет ще могат да си закупят регистриран багаж до 10 килограма за 8 Евро.

Прочете повече информация, както и интервю с Kenny Jacobs от Ryanair на официалния сайт на компанията.

Вижте и един трик за това как да получите безплатно седалка с екстра пространство ТУК.

Приятни полети!

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

Ryanair с нови правила и цени на багажа!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement