Ryanair с гратисен период

След като на 01 Ноември влязоха в сила новите правила за багажа на RyanAir, от компанията обявиха гратисен период докато пътниците свикнат с новите регулации.

Вижте повече информация за новите регулации в статията Ryanair с нови правила и цени на багажа.

Според новите правила, клиентите които се появят на изхода за самолета с втора чанта ръчен багаж трябва да заплатят 25 Евро, за да я вземат със себе си а борда. До края на месец Ноември обаче това правило няма да се прилага в пълната си сила.

Ето и цитат от изкаването на говорителя на Ryanair: “While our new bag policy came in to effect yesterday (1 November), we have briefed our gate agents to take a reasonable approach while customers get used to the new rules over the month of November.”

Вижте повече в сайта на Independent.

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

Приятни пътувания!

RyanAir с гратисен период.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.