RyanAir ще презими всичките си самолети

Ирландският нискотарифен превозвач реши да отмени 80% от полетите си между 18 и 24 Март. 

Причината – ограниченията за пътуване в Европа са причина за огромни загуби за компанията и тя е принудена да преустанови операции, за да намали щетите.

В прес съобщение от Ryanair заявиха (на английски):

“Over the past few days, the spread of the Covid-19 virus has led most EU Governments to impose severe travel bans and restrictions, which have had a negative impact on the schedules of all Ryanair Airlines, causing widespread cancellations and travel disruptions across the network.”

Всички потърпевши с полети между 18 и 24 Март би трябвало вече да са получили имейл с информация за техните варианти за коменсация или препланиране на пътуването.

Доста е вероятно Ryanair де прекрати всички свои полети след 24 Март. Прочетете повече в официалното съобщение по-долу.

В случай че много се затруднявате да се свържете с компанията или полета Ви вече е отминал, можете да заяите иск за компенсация с FlightRight.

Успех!

TravelSmart

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement