Безплатна промяна на резервация с Ryanair

Нискотарифната авиолиния обяви, че няма да таксува пътниците, които желаят да променят датите на полетите си през Юли и Август. 

Ryanair се очаква да стартира мощно от 01 Юли с повече от 1000 полета на ден. За да се преборят със страха на пътниците от евентуална втора вълна от Коронавирус, авиолинията въведе гъвкаво право за полетите си през пиковите месеци на лятото.

От днес, 10 Юни, всички пътници, които запазват полети за месеците Юли и Август ще могат безплатно да променят датата на полета си до 31 Декември 2020. 

Стандартно таксата за промяна е между 35 и 65 Евро онлайн и 50 – 95 ЕВро на летището.

Промяна ще може да се прави само на датите на полетите, но не и на крайната дестинация. 

“From 10 June, customers who book to travel in July & August will be able to move their flights with zero change fee to travel until the 31 Dec 2020.
This flight date change will only apply to the route customers have already booked and trips must be completed before the 2020 year end.”

Вижте повече в официалното съобщение на Ryanair.

Вижте коя ще е новата дестинация на Wizz Air от България.

TravelSmart

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement