Ryanair отменят полети между София и Лондон

Както вече Ви съобщихме в отделна публикация (Кои полети Ryanair отменят до края на Октомври?) Ryanair ще отменят по около 50 полета всеки ден до края на Октомври.

За съжаление вече има и засегнати полети от и до София. За сега те са само по оста София – Лондон Станстед.

Отменени ще бъдат полетите София – Лондон (Станстед) и Лондон (Станстед) – София на следните дати: 22, 28, 30 Септември, 5, 7, 12, 14, 19, 21, 26, 28 Октомври

Повече информация можете да получите директно на страницата на RyanAir ТУК

Надяваме се, че Вашите полети няма да бъдат засегнати.

Ако желаете да получавате повече публикации и информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement