Ryanair отменят още полети

Авиокомпанията отменя още 18 000 полети за периода Ноември 2017 – Март 2018. Отменените полети засягат около 400,000 пътника.

Ryanair вече са изпратили имейли до всички потърпевши пътници, предлагайки им опциите за възстановяване на средствата за билетите или алтернативен полет. Засегнатите пътници също така ще получат ваучери за £/40 за еднопосочни полет или £/80 за двупосочни полети, които ще могат да бъдат използвани при запазване на полети за периода Октомври 2017 – Март 2018.

От компанията съобщават и за временно преустановяване на 34 маршрута през есента, включително:

  • София – Пиза
  • София – Меминген
  • София – Стокхолм
  • София – Валенсия (Кастейон)
  • София – Венеция

Ще бъде намален и броя на полети от София до Милано, Рим, Атина, Барселона, Кьолн, Брюксел, Берлин и Лондон.

Следим ситуацията и ще Ви информираме щом имаме допълнителна информация.

Надяваме се, че Вашите полети няма да бъдат засегнати.

Ако желаете да получавате повече публикации и информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement