RyanAir вече предлага и билети за събития

Нискотарифната авиокомпания Ryanair вече предлага и билети за събития: театри, концерти, мюзикъли, спортни събития и тн.

Това става възможно благодарение на партньорството с Coral, компания предлагаща платофрма, на която агенциите могат да продават билетите си.

Тази услуга на RyanAir се извършва чрез сйта tickets.ryanair.com, както и по време на резервация на полети.

Идеята за това партньорство се поражда от факта, че много често потребителите започват планирането на пътуванията си с купуването на билет за събитие.

Първоначално ще се продават билети само за събития във Великобритания, но след това се планира услугата да покрие цяла Европа. Първият концерт, за който се продават билети  е на James Blunt, който ще се състои в Royal Chelsea Hospital. В плановете е и RyanAir да предлага билети за Висшата лига на Англия.

В началото авиокомпаниите предлагаха само полети, след това добавиха застраховки, хотели, коли под наем, сега и билети за събития… да видим до къде ще стигнат.  🙂

Хубава неделя!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement