ПОЛЕТИ ДО ЮАР

Резервирайте евтини полети до ЮАР за 496 Евро! Запазете си самолетни билети до Йоханесбург сега и летете на там през Август или Септември. 

Южна Африка е огромна страна, която предлага безброй възможности за туристите, независимо дали става въпрос за исторически забележителности, археология, нощен живот или спираща дъха природа. Макар световно първенство по футбол да е вече история, ЮАР все още си остава едно от най-екзотичните места на африканския континент. Прочетете повече за ЮАР в TripAdvisor.

Полети до ЮАР

Резервирайте най-изгодно полетите до Йоханесбург, ЮАР чрез сайта Momondo за само 496 Евро!

ПОЛЕТИ ДО ЮАР –  €496

Възможни дати: Края на Август и Септември

КЪМ ПОЛЕТА

Други много добри предложения за полети до Кейптаун и Йоханесбург можете да намерите и на официалните сайтове на Qatar Airways и Turkish Airlines.

Настаняване

Препоръчани хотели в Йоханесбург – 3***, централна локация, 20-25 Евро за нощувка на човек

Препоръчани хотели в Кейптаун – 3***, централна локация, 20-25 Евро за нощувка на човек

Най-изгодните предложения за настаняване можете да намерите както винаги в HotelscombinedAgoda  VenereEbookers, и Hotels.com. За някои от тях можете и да намерите допълнителни промо кодове за намаления в секцията Ваучери и Промо Кодове

joburg

Допълнителни:

  • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
  • Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на HostelWorld.com.
  • Наемете цял апартамент или само стая в дома на местните жители чрез Airbnb.
  • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.