Здравейте приятели! В момента можете да си запазите полети до Рио де Жанейро през Май за само 532 Евро (1041 лв.)

Великолепният град – така е известен десетмилионният мегаполис, живописно разположен между планината и морето. Изключителната плажна ивици представлява поредица от очарователни заливчета и плажве с фин пясък и брегове осеяни с множество китни островчета. Рио е културният и търговски център на Бразилия и признат от мнозина за световната столица на туризма. Повече информация за забележителности, ресторанти, хотели и др. можете да намерите на TripAdvisorНай-евтино можете да запазите билетите в Skyscanner.net 


Други добри, но малко по-скъпи сайтове за самолетни билети са: Ebookers.comTripsta.bg и Expedia

Възможни дати за престой между 1 и 2 СЕДМИЦИ:

 • Тръгване – Между 4 Май и 30 Май
 • Връщане между 12 Май и 11 Юни

Възможни дати за престой от ОКОЛО МЕСЕЦ:

 • Тръгване 22 и 27 Април 06,09,11,16,25 Май 
 • Връщане: 18,22,25 Май и 01,06,08,10,12,15,19,21,22 Юни

   

  КЪМ ПОЛЕТА

scr rio


 

 

 

Настаняване:

 • Желаете да прекарате една спокойна почивка и да отседнете в хотел? Възползвайте се от големия набор от хотели в Booking.com, най-популярния сайт резервации в целия свят.
 • Are you a Backpacker? А защо не едно по-приключенско изживяване стил бекпекър? HostelWorld.com е най-популярния сайт за хостели в целия свят. Внимателно четете реяютата на гостите за да си изберете най-добрия за Вас. 
 • Искате да се потопите в Бразилската култура и да отседнете с местни хора? В Airbnb можете да намерите много предложения за стаи в амартаментина местни хора. 

Допълнителни:

 • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
 • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.