Revolut стартира безплатен бизнес акаунт за фрийлансери и малки и големи фирми.

Revolut трансформира бизнес банкирането с нови сметки. Вече потребителите на Revolut могат да отворят и своите бизнес сметки напълно безплатно.

Опитвайки се да конкурира много успешната бизнес сметка на TransferWise, Revolut стартира продукта Revolut for Business.

  • Revolut стартира безплатен бизнес акаунт без месечни такси за корпоративни клиенти и фрийлансери
  • Revolut също така представя и промени в ценовите предложения на останалите бизнес плановете
  • Повече от 100 000 фирми в Европа вече се възползват от услугата, която значително намалява разходите на бизнес потребителите

Revolut for Business стартира два нови плана за бизнес сметка с нулеви месечни такси, насочени към амбициозни стартъп компании и специалисти на свободна практика (фрийлансери). Новите функционалности ще помогнат на бизнес потребителите да се разрастнат ефективно и бързо чрез улеснени процеси по отваряне на сметка, извършване на местни и международни преводи, както и следене на фирмени разплащания.

Вижте Бизнес плановете на Revolut >>>

Бизнес портфолиото на Revolut е на европейския пазар от 2017 г. и позволява на компании и свободно практикуващи професионалисти да регистрират сметки в 28 валути в рамките на минути, да прехвърлят пари без такси, както и да издават виртуални и физически корпоративни карти на своите служители. Revolut for Business се ползва от местни и международни FTSE 250 компании и фрийлансери, като до момента има над 100 000 ползватели.

Компанията също така обявяви и промени в ценовата структура на останалите бизнес плановете, въвеждайки модел, който може да се персонализира и който осигурява още по-голям контрол на разходите, независимо от размера на бизнеса. Потребителите на Revolut for Business ще могат да адаптират корпоративния си план в съответствие със своите бизнес нужди по всяко време, бе да плащат за услуги, от които нямат нужда.

Желаете да си направите личен персонален акаунт? Вижте как да се сдобиете с безплатна карта Revolut >>>

Самите ние сме млад бизнес и разбираме от първа ръка колко предизвикателно може да бъде за амбициозния бизнесмен да получи подкрепата, от която се нуждае, за да реализира успешно плановете си. С оглед на личния ни опит ние разработихме нов, безплатен продукт, който ще спести на потребителите ни време, пари и отделно ще им даде гъвкавостта и контрола, от които се нуждаят, за да се развиват ефективно както на местно, така и на международно ниво,” каза Джеймс Гибсън, ръководител на Revolut for Business.

Нововъведенията в услугите на Revolut рефлектират нуждите на съвременния пазар, за който международната търговия и бързият растеж са от критично значение. През следващите месеци компанията ще продължи да добавя още услуги към портфолиото си, включително допълнителни функционалности за управление на разходите в цялата компания.

Фирмите могат да открият своя безплатен Revolut for Business акаунт във всеки момент на www.revolut.com/business.

Нашето мнение:

Определено най-успешнте и най-популярни бизнес сметки с fintech компании в България са тези на Revolut for Business и TransferWise Business сметка. Съветът ни е да се доверите на една от тях при избора си. Вече много български фирми ги ползват и приложението им е ясно и регламентирано.

Ако ползвате Револют за бизнес цели, бихме Ви били много благодарни ако споделите опита си? Кой план е най-подходящ за Вас? Струва ли си миграцията на фирмена сметка към Revolut? Всякакви съвети и мения по темата са добре дошли. 🙂

Благодарим Ви!
TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.