Revolut спира безплатните карти

В отговор на кризисната ситуация породена от Коронавирус, Revolut стартираха програма по редуциране на разходите. Някои от основните аспекти, от която ще са намалянето на разходите за маркетинг, партньорства, както и за безплатни карти за нови потребители. 

Промените се планира да влязат в сила от 13 Май 2020.

Ново: Revolut вече предлага бонус 20 лева и 1 безплатен месец на план Premium за нови потребители.

Ако планирате да си поръчате карта Revolut, то съветът ни е да го направите сега, тъй като ще имате възможността да си я поръчате безплатно. От 13 Май поръчката и доставката вероятно ще струват 12 лв (6 Евро).

Към безплатна карта Revolut

От компанията уверятват, че високото ниво на предлаганата услуга за вече съществуващите им потребители няма да бъде променено.

Повече информация, както и описание на всички предимства на картата Revolut, можете да намерите в специалната ни статия:

Revolut – Безплатна карта без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят!

Успех.

Revolut спира безплатните карти – вижте и други отлични варианти за fintech карти.

TravelSmart

revolut-банкова-карта

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.