Revolut работи и с левове

От днес можем да зареждаме сметката си в Revolut с български левове, както и да плащаме в родната валута. 

Разгледайте и услугата TransferWise, която работи отлично с левове и още над 50 валути от години.

За тези, които вече са потребители на Revolut, това нововъведение ще намали до голяма степен разходите при плащане в България, както и когато зареждаме сметката си чрез дебитна или кредитна карта в левове.

Ако все още не сте притежател на карта Револют, то в момента можете да си я поръчате и получите бонус 3 безплатни месеца на план Premium: www.revolut.com/promo

В случай, че желаете да се запознаете по-подробно с финансовата услуга Revolut, то прегледайте статията: Revolut – Безплатна карта без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят

Как да поръчам Безплатната си карта Revolut?

  Натиснете ТУК и въведете телефонния си номер.

  Свалете приложението Revolut чрез линка от SMS-а, който сте получили.

  Направете си регистрация (Става бързо – около 1 минута).

  Заредете сметката си с 10 Евро и поръчайте за доставка Вашата карта Revolut. След първото плащане ще получите бонус 20 лева.

Ще можете да използвате картата си веднага щом я получите, както и сумата, която сте заредили.
В процеса на регистрация, най-вероятно ще преминете и през верификация, която може да изисква да снимате шофьорската си книжка.

Приятно пазаруване с Revolut в български левове!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement