Преводи на пари с Remitly

Remitly прави паричните трансфери още по-достъпни позволявайки на получателят да получи парите по банкова сметка, в брой, в т.нар. мобилни пари или дори да му бъдат доставени на адрес. 

Сравни услуги за международни парични преводи

Желаете да сравните Remitly с други подобни услуги като TransferWise, Ria и World Remit? Ползвайте нашия инструмент за сравняване на услуги за парични преводи.

Remitly (www.remitly.com) e услуга за парични преводи, която е атрактивна освен с ниските си такси и добри валутни курсиве, също така и с многото възможни начини за получаване на изпратената сума.  Компанията е създадена с целта да помогне на емигрантските общности да изпращат пари на своите близки и приятели. Remitly прави изпращането на пари международно много по-евтино, прозрачно и лесно като елиминира всички формуляри, кодове, агенти и тн. с които се сблъскваме при конвенционалните банки.

Как изпращаме и получаваме пари с Remitly?

С Remitly можем да изпращаме пари от Евро зоната (Австрия, Белгия, Финландия, Франция, Германия, Италия, Испания, Холандия и Ирландия), САЩ, Великобритания, Канада и Австралия до 53 държави, включително и България. Платформата е и много добре структурирана и за мобилни устройства, за да можем лесно и бързо да изпращаме пари и от тях на близките си.

Изпращането става изключително лесно чрез банков трансфер или дебитна, или кредитна карта. При получаването опциите са дори още повече. Можем да изберем измежду:

  • Получаване по смета в съответната валута
  • Получаване на парите в брой в един от 140,000 агенти в цял свят.
  • Получаване на парите директно в мобилния ни портфейл (mobile wallet) на телефона ни.
  • Получаване на парите чрез доставка до дома ни.
    *Не всички варианти са възможни на всички локации, до които можем да изпращаме

Начини на превод с Remitly

Благодарение на дигиталните технологии, трансферите са бързи и лесни, а таксите и обменния курс справедливи. Услугата ни предлага 2 начина да преведем желаната от нас сума:

  • Economy: Захранваме превода с банков трансфер от сметката си. Таксите са по-ниски от тези на “Express”, а сумата пристига при получателя стандартно от 3 до 5 дни.
  • Express: Захранваме превода с дебитна или кредитна карта. Таксите са по-високи от тези при “Economy”, но предимството е, че парите пристигат при получателя за минути.

Ако все още нямата регистрация, първият Ви превод с Remitly ще бъде с промоционални условия. 

Към Remitly

Още полезна информация…

Remitly предлагат и т.нар. “money back guarantee”, и ви връщат таксите ако сумата от превода Ви не пристигне на време.

Минимален лимит за превод няма, а максималният е 20 000 щатски долара.

При въпроси или проблеми, можем да се свържем с отдела по клиентско обслужване по телефон, чат или имейл.

Видео описващо услугата Remitly

Заключение

Услугата Remitly е една много добра алтернатива за международен паричен превод до България, както и други страни. Възможността получателят да си получи парите в брой отличава Ремитли от повечето им конкуренти. Условията за преводите има са много конкурентни и със сигурност си струва да разгледаме и тази услуга.

Прегледайте и другите добри и сигурни варианти за международен паричен превод.

TravelSmart

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement