Само до 31 Март, можете да се възползвате от изключително добрите оферти на Qatar Airways. Побързайте за да не ги изтървете!

Една от най-луксозните и популярни авиокомпании в света предлага в момента страхотни оферти за двупосочни билети от София в периода 10 Април – 10 Декември, закупени преди 31 Март 2015. Билетите можете да закупите на официалната страница на Qatar Airways.

Някои от предложенията:

Хонг Конг – 385 Евро!!!
Пекин – 430 Евро!!!
Гуанчгжоу – 459 Евро
Банкок – 509 Евро
Пукет – 515 Евро
Ханой, Виетнам – 500 Евро
Малдивите – 565 Евро
Коломбо, Шри Ланка – 509 Евро  
Токио – 540 Евро
Сеул – 565 Евро
Бали – 655 Евро
Кейптаун, ЮАР – 569 Евро
Дубай – 360 Евро

Абу Даби – 429 Евро
…и други

Настаняване:
За да направите цялото си пътуване изключително приятно и едновременно изгодно разгледайте предложенията за настаняване в Booking.com за хотели и други и HostelWorld.com за хостели! 

scr3scr1scr2

 

 

 

 

 

 

 

 

Допълнителни:

  • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
  • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

 

 

 

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement