Промоция 2х1

Ниско-тарифният превозвач Vueling предлагат интересна оферта през следващите 6 дни (19 Май – 25 Май). Платете 1 билет, а летете двама. За съжаление промоцията не включва полети от и за София, но ако се намирате в Испания, Италия, Лондон или Москва можете да се възползвате от нея.

Запазите два билета до 25 Май за периода 01 – 23 Юни и ще платите само цената за един.

Промо код: VUELING2x1 

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

Настаняване

Към полетите си добавете и подходящо настаняване на изгодни цени. Това можете да направите чрез сайтовете за сравняване на цени на хотели Hotelscombined.com и TripAdvisor. Или направо чрез сайтовете за резервации Agoda.com и Venere.com.

Прочете повече за хотелите, които планирате да запазите, както и за Вашата дестинация в TripAdvisor.

vueling

Допълнителни:

  • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
  • Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на com.
  • Наемете цял апартамент или само стая в дома на местните жители чрез Airbnb.
  • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

Промоция 2х1!
Приятно пътуване! 🙂

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.