Защо да ни подкрепите в Patreon?

Здравейте, Приятели,

Каним Ви да посетите нашата Patreon страница, където можете да ни подкрепите, за да продължим идеята TravelSmart и да станем още по-добри. Така ще можем да предоставяме все по-голяма стойност на българската общност от пътешественици.

Защо сме в Patreon и защо имаме нужда от Вашата подкрепа?

Стартирахме TravelSmart на 12-и Март 2015, преди повече от 5 години. Както много от вас знаят, нашата цел от самото начало е всеки ден да помагаме на хората в България да организират своите пътувания по най-умният, информиран и евтин начин. С годините  много хора започнаха да оценяват труда ни и набрахме скорост. Спечелихме и наградите за най-добра онлайн туристическа медия и най-добър туристически блог.  Започнахме да правим много по-големи планове и да разширяваме обхвата на съдържанието публикувано на сайта, за да можем да сме още по-полезни на последователите.

За съжаление обаче COVID-19 се случи и промени всичко….и то за дълго.

В резултат от пандемията от COVID-19, желанието на много хора, а и възможностите да пътуват рязко намаляха. Съответно и трафикът към сайта ни спадна многократно, прекратени бяха и някои партньорства, които бяхме създали. Това до голяма степен усложнява задачата ни да поддържаме и развиваме TravelSmart. 
Основните ни разходи включват разходи за техническа поддръжка на сайта и изпращане на бюлетин, и най-вече времето и труда необходими за търсене, подбиране и публикуване на предложения за пътуване, както и създаване на други полезни и интересни статии.
А ние дори имаме планове и да се развиваме в още посоки, като пътуване в България, посещение на по-малко популярни места, природосъобразно и социалноотговорно пътуване, и мн др.
За всичко това ще ни трябва освен огромното ни желание и мотивация, и финансов ресурс. 

Ако имате възможността и желанието, молим Ви да ни подкрепите. Освен огромната ни благодарност, постарали сме се да предоставим и определени предимства, допълнителни услуги и награди на всички подкрепили ни.

Огромно Благодаря!

Екипът на TravelSmart

Към Patreon страницата
Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement