Last-minute city break: Прекарайте 3 незабравими дни в Париж само за 175 Евро на човек с включени полети и нощувки в 3*** хотел с много добра оценка и отлично местоположение. 

Легендарният „град на светлините” или ”град на любовта”. Париж се смята за един от най-романтичните градове в света. Независимо дали сте художник, бизнесмен или турист, ще се насладите на дългите разходки от Монмартр до Картие. Минавайки през някои от най-изящните римски и средновековни паметници, рано или късно ще приключите в някое кафене на моста Пон Ньоф или в някой моден магазин в района на Маре. Прочетете повече за Париж и неговите забележителности в TripAdvisor

Полетите можете да запазите в сайта на компанията WizzAir. 

Примерни дати
27.03 – 30.03
29.03 – 01.04
03.04 – 06.04
05.04 – 08.04
08.04 – 12.04
22.04 – 26.04
26.04 – 29.04… и други. 

paris scr

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ако датите не Ви устройват, проверете в Skyscanner.net за полети в удобно за Вас време. 

НАСТАНЯВАНЕ

Възползвайте се от големия набор от хотели в Booking.com, най-популярния сайт резервации, както в България така и в целия свят. Друго много добро предложение е Hotelscombined.com, където информация от много сайтове за резервация на хотели е събрана и най-евтините предложения са предоставени на потребителите.

Нашите предложения са 3-звездните хотели с много добри оценки и отлични местоположения: 
Hipotel Paris Buttes Chaumont Pyrénées – 85 Евро на човек в двойна стая за 3 нощувки. 
Goldhotel 105 Евро/човек за 3 нощувки
Mirific – 103 Евро на човек за 3 нощувки

Untitled

 

 

 

 

Допълнителни:

  • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!

  • Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на HostelWorld.com.

  • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

 

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement