Omio промо код

Получете отстъпка от 10 Евро към следващото Ви пътуване. Използвайте нашия Omio промо код и направете следващата Ви резервация на полет, автобус или влак по-евтина. 

Как да ползвам промоционалния код на Omio?

За да получите ваучера за 10 Евро, трябва първо да се регистрирате, като използвате този промоционален линк – www.omio.com/promo10.
Алтернативно можете да ползвате промо кода martit6b2w0k по време на регистрацията си.

След успешната Ви регистрация, ще имате начислен бонус кредит за 10 Евро, който ще бъде автоматично приложен към следващата Ви покупка на билет за самолет, автобус, влак или ферибот. Покупката трябва да бъде на стойност поне 44 Евро, за да можете да приложите бонуса си.

omio-промо код 10 евро

Какво е Omio?

Omio (или Go Euro, както се наричаше компанията до преди 1-2 години) е платформа, която ни позволява да намираме най-изгодните и най-бързи предложения за пътуване със самолет, влак и/или автобус в Европа, САЩ и Канада. Търсачката свързва хиляди градове и села и ни предлага най-добрите комбинации от превозни средства, за да стигнем до крайната си точка вyзможно най-удобно, бързо и изгодно.

Повече за Omio можете да прочетете в сайта :www.omio.com

Към 10 Евро кредит с Omio

Разгледайте и останалите ни публикации в раздел “Полезни статии”

Ползвали ли сте вече Omio? Молим Ви да споделите с коментар по-долу мнението Ви за тяхната услуга.

Приятно пътуване с нашия Omio промо код.

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.