Monarch Airlines

Monarch Airlines спират продажбата на билети и отменя вече направени 300,000 резервации. Властите във Великобритания ще вземат мерки да върнат повече от 110,000 души обратно в кралството.

Ето и един цитат от официалното съобщение:

“Monarch Airlines has been placed into administration and all flights from the UK have been cancelled and will not be rescheduled, accountants KPMG said on Sunday night.”

Ако Вие или Ваши познати са на почивка с полети на Monarch, следете последната информация на: monarch.caa.co.uk

Надяваме се, че Вашите полети няма да бъдат засегнати.

Ако желаете да получавате повече публикации и информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement