ИЗТЕКЛА!!!

Вижте актуално предложение ТУК >>>


Екзотична почивка на Малдивите от 553 Евро. Цената включва двупосочни самолетни билети и хотел 2**,3*** или 4****.

  • Седмица на Малдивите (полети + хотел 2**) – 553 Евро
  • Седмица на Малдивите (полети + хотел 3*** + закуски) – 617 Евро 
  • Седмица на Малдивите (полети + хотел 4**** + закуски) – 748 Евро

Курортите на Малдивските острови се стремят да привлекат туристи, обещавайки им „последното останало райско кътче на земята”. Ако представата ви за райско кътче е девствен, тих тропически остров с полюшващи се палмови дръвчета, чисто бели плажове и брилянтни тюркоазени лагуни, то Малдивските острови със сигурност няма да ви разочароват. В TripAdvisor можете да прочетете повече за това какво можете да правите на Малдивите и да разгледате ревютата за хотелите там. 

Самолетни билети от София до Малдивите и обратно

В момента тече промоция на Qatar Airways (намаления на всички техни полети до -35%) благодарение, на която можете да закупите двупосочен самолетен билет София – Малдивите – София за 480 Евро! Промоцията е валидна до 11-и Май.
Примерния полет, който избрахме е 01 – 08 Юли. Разбира се, Вие можете на сайта на Qatar Airways да изберете най-удобните за Вас дати.
КЪМ ПОЛЕТИТЕ

maldives

Настаняване

След като подробно разгледахме предложенията Ви предлагаме да отседнете е следните хотели. Цените варират много спрямо категорията на хотела (2,3 или 4 звезди). Други предложения можете да намерите на Hotelscombined.com

ARENA LODGE MALDIVES Maafushi – 3*** хотел с много добра оценка 8.4 и удобна локация на о-в Маафуши. Стая за двама за 8 дни с включена закуска струва 312 Евро, тоест 156 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 602 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Hotel UI Inn – 3*** хотел с добра оценка 6.5 и удобна локация на о-в Мале. Стая за двама за 8 дни с включена закуска струва 301 Евро, тоест 150,50 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 596.50 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Kaani Beach Hotel  – 4**** хотел с много добра оценка 8.4 и удобна локация на о-в Маафуши. Стая за двама за една седмица с включена закуска струва 659 Евро, тоест 329.50 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 775.50 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Kaani Village & Spa – 4**** хотел с много добра оценка 8.3 и удобна локация на о-в Маафуши. Стая за двама за една седмица с включена закуска струва 636 Евро, тоест 318 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 764 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 
 

Beachwood Hotel Maafushi – 4**** хотел с много добра оценка 8.7 и удобна локация на о-в Маафуши. Стая за двама за една седмица с включена закуска струва 443 Евро, тоест 221.50 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 667.50 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Резорт хотели с най-високи оценки от TripAdvisor

(Подходящи за Вашата мечтана спокойна почивка):

Reethi Beach resort – 4,5***** хотел с много добра оценка 8.7 и удобна локация на о-в Фонимагоодхоо. Стая за двама за една седмица с включена закуска струва 606 Евро, тоест 303 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 749 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Препоръчваме Ви да разгледате следните много полезни статии в TripAdvisor, които ще Ви помогнат да направите и правилния избор за хотел за Вашата почивка. Някои предлагат и безплатен трансфер. Препоръчваме Ви да резервирате евтино и сигурно с HotelsCombined, AgodaOtel.comHotels.com или Venere.

Топ 10 хотели на Малдивите (Top 10 Hotels – Maldives)

Най-добри (качетво/цена) хотели на Малдивите (Best Value Maldives Hotels)

Евтини резорт хотели на Малдивите (Cheap Resorts in Maldives)

Евтини хотели на Малдивите (Cheap Hotels in Maldives)

Приятно прекарване!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.