ИЗТЕКЛА!!!

Вижте актуално предложение ТУК >>>


Екзотична почивка на Малдивите от 553 Евро. Цената включва двупосочни самолетни билети и хотел 2**,3*** или 4****.

  • Седмица на Малдивите (полети + хотел 2**) – 553 Евро
  • Седмица на Малдивите (полети + хотел 3*** + закуски) – 617 Евро 
  • Седмица на Малдивите (полети + хотел 4**** + закуски) – 748 Евро

Курортите на Малдивските острови се стремят да привлекат туристи, обещавайки им „последното останало райско кътче на земята”. Ако представата ви за райско кътче е девствен, тих тропически остров с полюшващи се палмови дръвчета, чисто бели плажове и брилянтни тюркоазени лагуни, то Малдивските острови със сигурност няма да ви разочароват. В TripAdvisor можете да прочетете повече за това какво можете да правите на Малдивите и да разгледате ревютата за хотелите там. 

Самолетни билети от София до Малдивите и обратно

В момента тече промоция на Qatar Airways (намаления на всички техни полети до -35%) благодарение, на която можете да закупите двупосочен самолетен билет София – Малдивите – София за 480 Евро! Промоцията е валидна до 11-и Май.
Примерния полет, който избрахме е 01 – 08 Юли. Разбира се, Вие можете на сайта на Qatar Airways да изберете най-удобните за Вас дати.
КЪМ ПОЛЕТИТЕ

maldives

Настаняване

След като подробно разгледахме предложенията Ви предлагаме да отседнете е следните хотели. Цените варират много спрямо категорията на хотела (2,3 или 4 звезди). Други предложения можете да намерите на Hotelscombined.com

ARENA LODGE MALDIVES Maafushi – 3*** хотел с много добра оценка 8.4 и удобна локация на о-в Маафуши. Стая за двама за 8 дни с включена закуска струва 312 Евро, тоест 156 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 602 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Hotel UI Inn – 3*** хотел с добра оценка 6.5 и удобна локация на о-в Мале. Стая за двама за 8 дни с включена закуска струва 301 Евро, тоест 150,50 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 596.50 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Kaani Beach Hotel  – 4**** хотел с много добра оценка 8.4 и удобна локация на о-в Маафуши. Стая за двама за една седмица с включена закуска струва 659 Евро, тоест 329.50 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 775.50 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Kaani Village & Spa – 4**** хотел с много добра оценка 8.3 и удобна локация на о-в Маафуши. Стая за двама за една седмица с включена закуска струва 636 Евро, тоест 318 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 764 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 
 

Beachwood Hotel Maafushi – 4**** хотел с много добра оценка 8.7 и удобна локация на о-в Маафуши. Стая за двама за една седмица с включена закуска струва 443 Евро, тоест 221.50 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 667.50 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Резорт хотели с най-високи оценки от TripAdvisor

(Подходящи за Вашата мечтана спокойна почивка):

Reethi Beach resort – 4,5***** хотел с много добра оценка 8.7 и удобна локация на о-в Фонимагоодхоо. Стая за двама за една седмица с включена закуска струва 606 Евро, тоест 303 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 749 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Препоръчваме Ви да разгледате следните много полезни статии в TripAdvisor, които ще Ви помогнат да направите и правилния избор за хотел за Вашата почивка. Някои предлагат и безплатен трансфер. Препоръчваме Ви да резервирате евтино и сигурно с HotelsCombined, AgodaOtel.comHotels.com или Venere.

Топ 10 хотели на Малдивите (Top 10 Hotels – Maldives)

Най-добри (качетво/цена) хотели на Малдивите (Best Value Maldives Hotels)

Евтини резорт хотели на Малдивите (Cheap Resorts in Maldives)

Евтини хотели на Малдивите (Cheap Hotels in Maldives)

Приятно прекарване!

TravelSmart.bg