Евтини полети до Куала Лумпур от Мадрид! Възползвайте се сега и запазете двупосочен билет за 289 Евро. 

Куала Лумпур  е столица на Федерация Малайзия, разположена на полуостров Малака. В Куала Лумпур се преплитат запазената стара архитектура и свръх модерните сгради помещаващи някои от водещите компании в света. Прочетете повече за Куала Лумпур в TripAdvisor.

Полети

Полетите можете да резервирате най-евтино като използвате търсачката на TripAdvisor. Там ще ви бъдат предложени най-изгодните варианти за резервация.

Друга възможност би била Vayama, където също можете да намерите този полет доста евтино.

Как да стигнем до Мадрид от България?
Следните компании изпълняват полети от София до Мадрид:
WizzAir, Vueling, Iberia и Bulgaria Air.

Някои възможни дати:
12 – 24 Септември
7 – 19 Октомври
8 – 19 Октомври
26 Октомври – 5 Ноември
28 Октомври – 9 Ноември

КЪМ ПОЛЕТА

евтини полети

 

 

 

 

 

 

 

Настаняване:

Към полетите си добавете и подходящо настаняване на изгодни цени. Това можете да направите чрез сайтовете за сравняване на цени на хотели Hotelscombined.com и TripAdvisor. Или направо чрез сайтовете за резервации Booking.comAgoda.com и Venere.com.

Приятни евтини полети до Куала Лумпур! 🙂

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement