Подарете си 4-дневна екскурзия до Мадрид през Април само за 210 Евро на човек с включени полети и хотел 3*** или 4****. 

Мадрид е водещият град в Испания, където веселбите продължават до посред нощ, а животът е сграбчен със зъби и нокти. Непознатите бързо се сприятеляват, страстта се разпалва на момента, а посетителите биват привлечени на мига от истинското очарование на града.Освен безбройните великолепни дворци и чудеса на архитектурата, тук ежегодно се стичат милиони туристи, които искат да усетят на живо тръпката от спектаклите по корида и фламенго – двете емблематични за Испания мероприятия. В Мадрид витае типичната южняшка атмосфера, а нощният живот е като вихрушка, която неусетно повлича дори и по-лежерно настроените посетители. Посещавайки града ще усетите духа на отминалите векове, когато Мадрид е бил резиденция на няколко кралски династии и ще се потопите в една културна приказка, илюстрирана с паркове, фонтани и палати, всеки един от които е достоен да бъде наречен „произведение на изкуството. Прочетете повече за забележителностите и уникалната култура на Мадрид в TripAdvisor.com.

Резервирайте полетите най-евтино на официалния уебсайт на авиокомпанията WizzAir. Нашето предложение включва полети София – Мадрид на 14 Април и Мадрид – София на 18 Април на обща цена 219.98лв. или 112 Евро. 
КЪМ САЙТА НА WIZZAIR

scr madrid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Настаняването може да бъде в 3*** или 4**** хотел, според Вашето желание.
Нашите предложения са избрани съобразно качеството на хотела, клиентските отзиви и оценки за него, както и централната локация. 

 • Travelodge Torrelaguna – 3*** хотел с много добра оценка от 7.7 и удобна локация. Стая за двама за 4-дневния период струва 387лв. или 198 Евро, тоест 99 Евро на човек. Цена на цялата екскурзия – 211 Евро.
  Разгледайте и запазете ТУК.

   
 • Hotel Praga 4**** хотел с много добра оценка от 7.6 и централна локация. Стая за двама за 4-дневния период струва 416лв. или 212 Евро, тоест 106 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 218 Евро.
  Разгледайте и запазете ТУК

   
 • Petit Palace Arturo Soria Alcala –  4**** хотел с много добра оценка от 7.7 и централна локация. Стая за двама за 4-дневния период струва 530лв. или 270 Евро, тоест 135 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 247 Евро.
  Разгледайте и запазете ТУК

​А ако желаете да запазите друг хотел, можете да проверите за предложенията в Hotelscombined.com и  Booking.com, Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на HostelWorld.com.

Други:

 • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
 • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

 

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

 


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.