Laudamotion

Нискотарифната авиолиния Laudamotion обяви днес 17 нови дестинации от Виена (основното летище на компанията). Една от тези дестинации е Бургас. 

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Разгледайте това описание и сравнение на най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.
Вижте и как да си ги поръчате безплатно.

След като ще стартира полети до София от тази есен, Laudamotion ще включи и Бургас в летния си календар за 2020 г.

Полетите ще стартират от 31 Март 2020 и ще се изпълняват 2 пъти седмично – във Вторник и Петък.

Другите нови дестинации от Виена ще са: Лапеенранта, Хелзинки, Талин, Баня Лука, Дубровник, Скиатос, Кефалониа, Бриндиси, Ламеция Терме, Малта, Катаня, Палермо, Алгеро, Милано, Сантандер и Бристол.

Самолетните билети са вече в продажба в сайта на компанията – www.laudamotion.com

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

Приятни полети до Виена с Laudamotion

Травел Смарт

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement