Организирайте си почивка в Ларнака, Кипър през месец Май за 3 или 5 дни за 117 Евро с включени полети от София до Ларнака и 3-звезден апартхотел с перфектна локация и много добри оценки.

3 дни в Лавнака, Кипър – 117 Евро

5 дни в Лавнака, Кипър – 143 Евро

Ларнака е третият по големина град в Кипър. Курортът е богат на исторически забележитeлности – построената църква в чест на апостол Лазар, покровител на Ларнака, която е съхранена и до днес; византийска църква – “Построената от Ангели” – световно известен исторически и археологически паметник; джамията Хала Султан, построена върху паднал метеорит и считана за трета по-важност след Мека и Медина. Градът е подходящ за приятна почивка, разполага с чудесни хотели в непосредствена близост до красивите плажове, уютни таверни, ресторанти и кафенета. Запознайте се с всички забележителности, както и много съвети за Вашия престой в Кипър в TripAdvisor

Резервирайте полетите си директно в сайта на Wizzair. Компанията предлага полети до Ларнака почти всеки ден, като най-евтините са през месец Май – около 65 Евро. Примерни дати 09 – 12 Май (3 дни) и 07 – 12 Май (5 дни). 

cyprus 3cyprus 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАСТАНЯВАНЕ

Предлагаме Ви да отседнете в 3-звездния апартхотел Frangiorgio Hotel Apartments. Той е с изключително добра оценка  (8/10) и отлична локация. 

Frangiorgio Hotel Apartments – 3*** апархотел с отлична локация. Стая за двама за 3-дневен струва 52 евро на човек. А студио за двама за 5-дневен престой струва 78 Евро на човек.

КЪМ ХОТЕЛА

Крайни Цени:
3 дни в Лавнака, Кипър: Полет 65 Евро + 3* Апартхотел за 3 нощувки 52 Евро = 117 Евро

5 дни в Лавнака, Кипър: Полет 65 Евро + 3* Апартхотел за 5 нощувки 78 Евро = 143 Евро

Предпочитате друг тип хотел? 
Проверете огромния набор от предложения в Hotelscombined.com и Booking.com.

Допълнителни:

  • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
  • Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на HostelWorld.com.
  • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

 

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

 


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.