Instagram игра с награда от Kiwi.com

Участвайте в най-новата ни giveaway игра в Instagram и можете да спечелите ваучер за полети от Kiwi.com на стойност 100 Евро. 

Какво е Kiwi.com?

Kiwi.com (www.kiwi.com) e може би най-бързо развиващата се и най-иновативна онлайн туристическа агенция (OTA) в глобален мащаб. Тя предлага много повече възможности от стандартните сайтове за резервации, което я прави толкова популярна сред по-информираните пътешественици. Едно от най-големите предимства е, че можем да си организираме по-сложни пътувания включващи полети, автобуси, влакове и фериботи на едно място, лесно и сигурно.

Повече за любимите ни функционалности на Kiwi.com можете да намерите в статията “5 ценни инструмента на Kiwi.com при търсене на полети”, като едно от тях със сигурност е Nomad, с която лесно и евтино организираме по-сложните си маршрути.

Интересни примери за ефективно ползване на Kiwi.com, можете да намерите в статията “Как намираме изгодни полети до Мароко, Португалия, Исландия, Грузия, Канарските о-ви и мн др.”.

Към Kiwi.com

Instagram игра с награда

В колаборация с Kiwi.com даваме възможността на нашите последователи да спечелят ваучер на стойност 100 Евро за полети до която и да е дестинация.

Играта продължава до 23:59ч. на 26.10.2023
На 31.10.2023 Kiwi.com ще изтеглят печелившия, като ние ще го обявим с история (story) чрез нашия профил.

Пожелаваме Ви успех! 😊

Научете как да участвате в играта в Instagram профила ни.

Към Instagram играта

* Ваучерът е валиден само за полети и може да се използва чрез десктоп версията на сайта на Kiwi.com до 31.12.2023.
** Instagram не е участник в тази игра.
*** TravelSmart запазва правото си да прекъсне играта, в случай на нелоялни практики.


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.