Преди време бяхме публикували тази страхотна оферта за двупосочни самолетни билети от София до Хонг Конг за 318 Евро! За наша радост, тя все още е валидна! Сега Ви предлагаме и много добър 3-звезден централен хотел към полетите, с което общата цена на 7-дневен престой в Хонг Конг може да Ви излезе 518 Евро.

Хонг Конг е изключително продуктивен, притихнал и спокоен с отлична транспортна мрежа, поразителни търговски центрове, храмове и тихи паркови кътчета, прилични на оазиси за съзерцание и размисъл. Най-хубавото е, че когато си в Хонг Конг имаш усещането, че си озадачен и развълнуван от пресечените точки и противоречията, изпълващи Китайския град с мулти-Азиатски и западни елементи. Прочетете повече в TripAdvisor. 

ПОЛЕТИ

За да си купите билета за тази цена трябва да го направите през сайта на Expedia за Хонг Конг.Цената там е показана в Хонг Конгски долари и е HK$2,747, което се равнява на 318 Евро. Сайтът би трябвало да Ви излезе на английски език, но ако не е, можете да си го преведете чрез браузъра Ви. 

Полетът е с Lufthansa, но поради различната им ценова система в Европа и Азия, там полетът е по-скъп – около 550 Евро. За Вас няма значение дали полетът е закупен чрез Lufhansa или Expedia, за това можете да предпочетете по-евтиния вариант.   

КЪМ ПОЛЕТА

НАСТАНЯВАНЕ

Подходящи предложения за настаняване можете да намерите, както винаги, в Hotelscombined.com.

Нашите топ предложения са:

Hong Kong Friend's House – 3*** хотел с много добра оценка 6.8 и удобна централна локация. Стая за двама за една седмица струва 399 Евро, тоест 200 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 518 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК   

Mini Hotel Central – 3*** хотел с много добра оценка 7.1 и удобна централна локация. Стая за двама за една седмица струва 459 Евро, тоест 230 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 548 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Други интересни опции за централен 3-звезден хотел в Хонг конг са:  

Hongkong MK Hote – 3*** хотел с добра оценка и удобна централна локация. Стая за двама за една седмица струва 547 Евро, тоест 274 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 592 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК   

Kings Hotel Hong Kong – 3*** хотел с добра оценка 7.1 и удобна централна локация. Стая за двама за една седмица струва 553 Евро, тоест 277 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 595 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК   


Повече информация за забележителности, ресторанти, хотели и др. можете да намерите на TripAdvisor.

hongkong1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement