Apple Pay и Google Pay за българските потребители

Няколко месеца след като стана възможно за българските потребители да ползват Apple Pay посредством Monese и Revolut, сега вече и потребителите на мобилни устройства с Android в България могат да ползват Google Pay.

Плащанията с Google Pay стават възможни за българите благодарение на британската финансово технологична компания Curve. Както подробно описахме в статия от преди няколко дни, Curve е приложение, което ни позволява да управляваме всичките си банкови карти (дебитни и кредитни) от едно място и да плащаме навсякъде само с „умната“ банкова карта на Curve.

Така, наред с всички привилегии, които получаваме ползвайки Curve, сега ще можем и да плащаме с мобилните си устройства и умни часовници, които поддържат функцията NFC (необходима за безконтактно плащане). Необходимо е само да добавим Curve картата си в приложението Google Pay.

Как да си поръчаме безплатна карта Curve?

Възползвайте се и от промо кода за 10 Пуанда.

Curve не е банка, а приложение което ни позволява да съберем всичките банкови карти в една „умна карта“, която пък на свой ред ни предлага и ред допълнителни предимства. В следствие на тази All-in-one услуга, ние можете много по-добре да контролирате и анализирате всичките си разходи, приходи, преводи и тн. Прочетете повече в статията ни за Curve.

Ето и трите лесни стъпки да се регистрираме в Curve и да ползваме кредита от 10 паунда:

  1. Сваляме приложението с телефона си (За iOS и Android)
  2. По време на регистрацията въвеждаме промо кода TRVSM
  3. След първата си транзакция с картата ще получим 10 Паунда (GBP)

Получете повече информация и споделете опита си от плащанията с Google Pay в България

Ако вече сте ползвали Google Pay, моля споделете впечатленията си с коментар по-долу.

Не пропускайте и да се присъедините към групата на Fintech потребителите в БългарияFinTech услуги в България, където можете да следите всички новини и тенденции от Fintech индустрията, както и да участвате в дискусии по темата. Там можете да получите и повече информация за това как можете да си свържете fintech картата с Apple Pay или Google Pay в България.

Успех.

TravelSmart