Здравейте, Приятели! Омръзна ли Ви зимния студ? Може би е време да започнете да замисляте пътувания през пролетта. 

Резервирайте още от сега полети през Април и Май за да се възползвате от ниските цени в момента. Wizzair предлага полети от София от 25 Евро в посока до Милано и Франкфурт, 30 Евро до Болоня и Дортмунд, 40 Евро до Айндховен, Брюксел, Ларнака, Ла Валета, Париж, Варна и Бургас. Както и полети от Варна до Лондон през Май за 50 Евро в посока. 

Много други предложения можете да намерите в Ebookers.com и Tripsta.bg

Търсите предложения за настаняване?

Възползвайте се от големия набор от хотели в Booking.com, най-популярния сайт резервации, както в България така и в целия свят. Друго много добро предложение е Hotelscombined.com, където информация от много сайтове за резервация на хотели е събрана и най-евтините предложения са предоставени на потребителите.   

Допълнителни:

  • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
  • Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на HostelWorld.com.
  • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

 

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

 

 

 

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement