Екзотична почивка на Карибите

Полети Париж – Гваделупа или Мартиника – Париж за само 332 Евро! Възползвайте се от тази страхотна възможност да си организирате незабравима екзотична почивка на Карибите през периода Април – Юни 2016!

Карибският тропически рай Мартиника притежава спиращо дъха крайбрежие. Бреговата линия е силно разчленена със стотици полуострови и спокойни заливчета. Тук ще откриете едни от най-прекрасните плажове на Карибите. Непосредствено до брега има красиви коралови рифове, които не позволяват на океанските вълни да достигнат до самия остров. По тази причина крайбрежните плитчини на Мартиника са винаги бистри и спокойни, а подводната видимост е много висока. Белият и фин пясък на брега няма да разочарова дори и най-претенциозните туристи, а кокосовите палми, които се простират по протежение на всички плажове създават неповторимо чувство за екзотика. Гваделупа също така е едно божествено красиво моясто и има всичко, което се очаква от един карибски островПлажове с бял пясък и барове, боядисани в ярки цветове, над които хвърлят своята сянка палми, полюшвани от солените ализе – постоянните „търговски“ ветрове, които не позволяват на температурите да станат много високи. В TripAdvisor можете да прочетете повече за всяка една от дестинациите, както и да разгледате ревютата за забележителностите, ресторантите и хотелите там!

Полети

Запазете изгодно полети от Париж до Гваделупа или Мартиника – Париж за само 332 Евро чрез сайта Momondo.

Възможни дати в периода: Април – Юни 2016

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

Париж – Гваделупа – Париж за 332 Евро >>>

Guadeloupe

Париж – Мартиника – Париж за 332 Евро >>>

martinique

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации – Booking.com, Agoda.com, Hotels.com и др.
  • Сравняване на Цени на Хотели – Нашия инструмент за сравняване на цени на хотели, чрез който можете да запазите избрания от Вас хотел възможно най-изгодно.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $20 при нова регистрация.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Приятна екзотична почивка на Карибите!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.