Почивка в Дубай за 167 Евро – 3 дни; 190 Евро – 4 дни или 257 Евро за 7 дни! 

Има толкова много места по света, където нефтените долари текат като река. Но, едва ли някъде другаде има такава комбинация от изобилие на супeр луксозни хотели, безкрайни плажове и ориенталска екзотика. Дубай днес е ярък и забавен град. Известен с пясъците, слънцето и отличните си търговски центрове, някога той е бил спокойно градче със селски къщурки от корал и гипс, построени от персийските търговци и палмови хижи, подслонявали бедуинските рибари и търсачите на перли. Днес джамиите и кулите на Стария Дубай се оглеждат в новите блестящи небостъргачи. Дързостта на градските управници е смайваща. Да построят хотели, не на брега, а точно във водата?! Строят се изкуствени острови със 120 км плажна ивица. Прочетете повече за историята и забележителностите на Дубай в TripAdvisor.

Резервирайте полетите най-евтино на официалния уебсайт на авиокомпанията WizzAir. Нашето предложение включва полети София – Милано на 22 Април и Милано – София на 24 Април на обща цена 109.98лв. или 56 Евро. 

КЪМ САЙТА НА WIZZAIR

dubai3dubai1dubai 4

Хотели
*Информацията към препоръчаните от нас хотели се отнася за 3-дневните престои. За да видите съответната цена за 4 или 7-дневните престои, просто следвайте напътствията и линкове по-долу и променете датите на престоя. 

Moscow Hotel – 4**** хотел с много добра оценка и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 129 Евро, тоест 65 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 165 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

Majestic Hotel Tower Dubai  – 4**** хотел с много добра оценка 8.2 и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 142 Евро, тоест 71 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 171 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

Hues Boutique Hotel – 4**** хотел с много добра оценка 7.8 и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 149 Евро, тоест 74 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 174 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

Marco Polo Hotel – 4**** хотел с много добра оценка 7.7 и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 135 Евро, тоест 67 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 167 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Asiana Hotel Dubai – 5**** хотел с много добра оценка 8.2 и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 202 Евро, тоест 101 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 201 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

Други добре предложения за 4**** хотели 80 – €90 на човек за 3-дневен престой: Sheraton Deira Hotel, Marina View Deluxe Hotel Apartment 4.5*, Emirates Concorde Hotel & Residence, Fortune Boutique Hotel, Metropolitan Hotel Deira и Mercure Gold Hotel Al Mina Road Dubai

А ако желаете да запазите друг хотел, можете да проверите за предложенията в Hotelscombined.com и  Booking.com, Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на HostelWorld.com.

Други:

  • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
  • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.