Cyber Monday намаления от WizzAir

Ако сте пропуснали намаленията за Black Friday, сега е момента да компенсирате. Wizz Air пуснаха намаление тази сутрин по повод Cyber Monday (Кибер Понеделник).

Отстъпката е до 25% и важи за избрани полети.

Промоцията е валидна само днес – 29.11.2021

Валидна е за полети до 26 Март 2022г.

Вижте дали желатана от Вас дестинация е включена в промоцията на www.wizzair.com.

Много удобен календар, с който можете да проверите възможните дестинации и дати, можете да намерите ТУК.

Информация за ограниченията при пътуване до всяка отделна страна от Европейския съюз можете да получите в тази статия.

Вижте актуалното Cyber Monday предложение на RyanAir за полети от 5 Евро, както и това на Booking.com за -30% намаление.

Условия на промоцията на Wizz Air:

Тази промоция важи на 29 ноември 2021 г. от 00:00 до 23:59 часа CET („Промоционален период“). Отстъпката от 25% важи за тарифата, без административната такса. Отстъпката от 25% се прилага за всички полети и всички дестинации, налични в мобилното приложение WIZZ по време на Промоционалния период. Периодът за пътуване е ограничен, пътуванията трябва да бъдат осъществени до 26 март 2022 г. Промоцията важи само за резервации, направени през мобилното приложение WIZZ. Промоцията не важи за групови резервации.

Приятни пътувания!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.