Какво е Curve и защо да го ползваме?

Онлайн банките набират все повече сила. Вече имаме 1-2 техни карти (напр. Revolut, Monese, Phyre), както и 1-2 на конвенционални банки (напр. УниКредит, ПИБ, Банка ДСК). В портмонето ни вече няма място, а не искаме да губим от привилегиите на всяка една от картите ни. Решението е Curve.

С приложението Curve въвеждаме всичките ни дебитни и кредитни карти на едно място и харчим само с умната банкова карта на Curve. Като не само, че не губим от предимствата на всяка една от картите ни, а и печелим допълнителни такива благодарение на Curve. 

карта-curve

Предимства на All-in-one решението Curve

Curve не е банка, а приложение което ни позволява да съберем всичките банкови карти в една „умна карта“, която пък на свой ред ни предлага и ред допълнителни предимства. В следствие на тази All-in-one услуга, ние можете много по-добре да контролирате и анализирате всичките си разходи, приходи, преводи и тн.

Последователите на TravelSmart могат да се възползват от промо код за 10 паунда (GBP), който да използват по време на регистрацията за Curve. Промо кодът е TRVSM.

Curve е много подходяща за пътешествениците поради много причини:

 • Безплатна безконтактна MasterCard

 • Повече свободно място в портмонето ни

 • Безплатни тегления от банкомат в цял свят до 200 Евро на месец. Изключително добро решение за кредитните ни карти, с които ако теглим от банкомат директно таксите са нереално високи.

 • 1% instant cashback при 3 избрани от нас търговци като Starbucks, Amazon, Netflix, Spotify, Apple, Uber и др. (За първите 90 дни за безплатния план и неограничено за платените планове). Това е допълнително на всичките бонус програми, които банковите ни карти включват.

 • Без нуждата да зареждаме (top up) друга сметка, Curve взема определената сума от опреленеата банкова карта в момента на плащане.

 • Безплатен обмен на валути при реален междубанков курс до 500 Паунда месечно.

 • Удобно приложение, с което можем да следим всички разходи по всичките ни банкови карти, които сме въвели.

  всички-разходи-с-банкови-карти-на-едно-място

 • „Go back in time“ – възможност променим картата, с която е платено при дадена транзакция до 14 дни след нея.

 • Сигурност: Винаги можем да спрем картата си или да ограничим безконтактните или онлайн плащания. Като не носим останалите банкови карти със себе си предотвратяваме възможността те да бъдат откраднати/копирани/скимирани/хакнати по какъвто и да е начин.

Как да поръчаме своята Curve карта и да се възползваме от промо кода за 10 Паунда?

Свалете приложението Curve с телефона си сега и можете да се възползвате от безплатния промо код на TravelSmart за 10 паунда (GBP)

За да се възползвате е необходимо:

 1. Да свалите приложението с телефона си (За iOS и Android)
 2. По време на регистрацията да въведете промо кода TRVSM
 3. След първата си транзакция с картата ще получите 10 Паунда (GBP)

Ето и две видеота, с които да ни стане по-ясно как точно работи Curve:

Кои банкови карти можем да въведем в Curve?

След като инсталираме приложението Curve и се регистрираме, ще можем да въведем в него всяка една Visa или Mastercard,  която притежаваме без значение дали е дебитна или кредитна.

Също така можете да въведете и актуалните в момента дебитни карти на онлайн банки като Revolut, Monese, bunq и TransferWise. Вижте как да се сдобиете с тях безплатно с промо кодове до 15 Евро ТУК.

Ако вече ползвате Curve, молим Ви да споделите впечатленията си от услугата с коментар по-долу.
Благодарим Ви! 🙂

TravelSmart.bg